• Profiteer nu van 15% korting op het gehele assortiment!
  • Code: BLACKFRIDAY15

Retourneren

 

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

Na ontvangst van je retourzending krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket(PostNL), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Het retourpakket dient goed verpakt te worden zodat de inhoud niet kan schuiven of beschadigen tijdens transport.  Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@beameroutlet.nl.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retourpakket terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan behouden we het recht een waardevermindering van het product  door te berekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.